fbpx

Ik begeleid je bij het naaien van je eigen broeken of rokken

Het zelf maken van een broek of rok?
Zonder voorkennis? Natuurlijk!  
In één maand tijd? Natuurlijk!
Je zou ermee naar de kleermaker kunnen gaan, maar in feite zijn dergelijke naaiwerken eenvoudig zelf te doen. 
Inclusief alle retouches aan broeken en rokken. Je doet het voortaan allemaal gewoon zelf! Mits de nodige instructies, uiteraard. En die deel ik met plezier!

Online begeleiding

Wat wil je graag weten en leren over naaien en retoucheren? De e-books boordevol foto's begeleiden je bij elke stap. Ook al heb je geen voorkennis! Super gemakkelijk om zo het naaien onder de knie te krijgen!

Persoonlijk advies

Inbegrepen in elk betalend traject is de deelname aan een wekelijkse online Q&A video-call gedurende 3 maanden. Tijdens ons gesprek heb ik oog voor al jouw vragen. Dit zorgt voor een persoonlijke wisselwerking.

Inbegrepen extra’s


Inbegrepen zijn de handige video-instructies. Je krijgt toegang tot video’s op mijn YouTube kanaal die niet openbaar zijn. Het lukt vanzelf om broeken en rokken te maken.

Wie ben ik?

Als broeken- en rokkenspecialist ben ik je persoonlijke gids om de jungle des broeken te trotseren. Elke dag naai ik, en doe ik de retouches voor mijn eigen winkel te Zandhoven.

Bovendien leid ik sinds 2007 als docente aan de Ondernemersschool cursisten op tot kleermaker, modeontwerper, retoucheur of patroonontwerper. Mijn expertise deel ik graag met anderen, vandaar het initiatief om online workshops te geven.

Wat zal je leren?

De online begeleiding bestaat uit e-books, video-instructies en de wekelijkse Q&A video-call. Ideaal voor wie op eigen houtje broeken of rokken wilt leren naaien en retoucheren. Je hoeft je niet te verplaatsen.
In één maand tijd leer ik je met plezier hoe een patroon in elkaar zit, hoe je naden moet stikken, hoe je een model aanpast, een broek inkort of hoe je een zoom maakt. In één maand tijd maak jij al je broeken en rokken zelf!

Zit je met een specifieke vraag of wil je gewoon je werk tonen? Dan kan je uiteraard bij mij terecht in de wekelijkse Q&A video-call. 

Praktisch

Zelf, in één maand tijd, zonder voorkennis, je eigen broeken en rokken maken bevat:

✔️ E-books met gedetailleerde stap-voor-stap handleiding (foto’s en tekst)
✔️ Toegang tot video-instructies die niet openbaar zijn
✔️ 3 maanden begeleiding wekelijkse online video-call Q&A sessie waarin jij al je vragen stelt 

Nadat je online hebt betaald, ontvang je per mail alle e-books met links naar video-instructies en een link naar onze wekelijkse video-call. Tijdens de call mag je mij onderwerpen aan een spervuur van vragen. Ik begeleid je vervolgens stap voor stap bij al je vragen. 

Ga aan de slag

Voortaan maak jij zelf je eigen broeken en rokken! Nooit naaischool gevolgd? Maakt niet uit! Niet handig met naald en draad? Maakt niet uit!
De prijs bedraagt 99,95 euro. Nadat je hebt afgerekend, ontvang jij automatisch alle instructies. Ik neem met jou contact op voor de online Q&A workshop!

Nog niet overtuigd? Ga eerst voor de gratis begeleiding Hoe naaien met een naaimachine!

Maak hier je keuze