Begeleiding bij naaien en retouches

Ik begeleid je bij het naaien en retoucheren van broeken of rokken

Een broek of rok die ingekort moet worden? Een ritssluiting die kapot is? Het zelf maken van een broek of rok? Je zou ermee naar de kleermaker kunnen gaan, maar in feite zijn dergelijke retouches en naaiwerken eenvoudig zelf te doen. Mits de nodige instructies, uiteraard. En die deel ik met plezier!

Persoonlijke begeleiding

Aan iedere workshop kan slechts één persoon deelnemen, en dat ben jij. Tijdens ons gesprek heb ik alleen oog voor jou. Dit zorgt voor een persoonlijke wisselwerking.

Online workshop op maat

Wat wil je graag weten en leren over naaien en retoucheren? Ik luister, en geef advies op basis van jouw voorkeuren. Elke workshop wordt individueel en op maat samengesteld.

Inbegrepen extra’s

Inbegrepen bij elke workshop, is een handige handleiding dewelke je via mail toegestuurd krijgt. Je krijgt ook toegang tot video’s op mijn YouTube kanaal die niet openbaar zijn.

Wie ben ik?

Als broekenspecialist ben ik je persoonlijke gids om de jungle des broeken te trotseren. Elke dag naai ik, en doe ik de retouches voor mijn eigen winkel te Zandhoven.

Bovendien leid ik sinds 2007 als docente aan de Ondernemersschool cursisten op tot kleermaker, modeontwerper, retoucheur of patroonontwerper. Mijn expertise deel ik graag met anderen, vandaar het initiatief om online workshops te geven.

Wat zal je leren?

De online workshops zijn ideaal voor wie op eigen houtje broeken of rokken wilt leren naaien en retoucheren. Ik leer je met plezier hoe een patroon in elkaar zit, hoe je naden moet stikken, hoe je een broek inkort of hoe je een zoom maakt.

Zit je met een specifieke vraag of wil je in het bijzonder een welbepaalde vaardigheid aanleren, dan kan je uiteraard ook bij mij terecht. 

Praktisch

De workshopsessies gaan uitsluitend online door. Nadat je een sessie online hebt betaald, neem ik contact met jou op om een moment in te plannen. Hierna ontvang je per mail een link naar onze video-call.

De sessie duurt één uur, gedurende dewelke je mij mag onderwerpen aan een spervuur van vragen. Ik begeleid je vervolgens stap voor stap bij jouw naaiwerk. 

Boek hier je workshop

Je kiest zelf hoe lang jouw persoonlijke workshop duurt. Kies hieronder hoeveel uren je graag had ingeboekt. De prijs bedraagt 60 euro per uur. Nadat je hebt afgerekend, neem ik met jou contact op om onze workshop samen in te plannen!

Hoeveel uren wil je boeken?